Nytt gymnasium, nya vänner

Jag har ju nu bytt gymnasium och jag blev placerad i en klass där jag verkligen inte kände en människa. Alla var från Nyköpings skolor och jag kom ju från Oxelösund. Men redan så har jag hittat ett gäng med härliga tjejer jag umgås med i skolan och det känns jätte bra. Klassen är skön i sig och det blir nog bättre ju mer man lär känna alla! Jag är så glad att jag bytte gymnasium då jag har en mycket bättre känsla för den här skolan och det känns som dessa tre år kommer bli så mycket roligare och jag kommer dessutom ha en bredare framtid att välja på sen. Just nu känns allt iallafall svin bra!
 

Ledig dag&bytt gymnasium

Idag har jag en ledig dag som vi fick från mitt "gamla gymnasium" för att vi sov borta måndag-tisdag. Men jag har nu bytt gymnasium till en bredare linje och större skola. Jag trivdes inte med resturang linjen, jag vill inte bli något inom resturang så det kändes bara helt fel och jag hade en dålig magkänsla. Så idag har jag nu bytt gymnasium till en större skola och bredare linje, nu ska jag på på samhäll/betéende. Jag ser helt ärligt fram emot det, jag har alltid haft drömmar om att bli psykolog eller advokat, så nu ska jag satsa för att få bra betyg och stora möjligheter till framtiden. Troligtvis börjar jag i nya skolan och klassen redan imorgon, nu ska jag fortsätta sitta hemma och ha tråkigt. Bland det värsta jag vet är att bara sitta hemma, hatar såna här dagar!
Bjuder på några fula cambilder för att bara visa er hur tråkigt jag har hehe

Idag börjar jag på gymnasiet

Godmorgon! Idag gick jag upp redan klockan halv nio. Den "stora dagen" är kommen haha, jag ska börja på gymnasiet. Började med att inga utav mina kläder är tvättade så fick ta något gammalt i garderoben.. Ingen bra start på morgonen då jag blev as grinig, man vill ju ha fina kläder första dagen, aja skitsamma. Jag börjar inte förrens klockan ett. Börjar faktiskt bli lite nervös haha, jag som aldrig är nervös för något! Aja vi hörs
Min nya profilbild på facebook hehe 

Spruta&kolla lägenhet

Snart så kommer pappa hem, eller ja om ca 1 ½ timme ungefär. Då drar vi iväg till stallet för att ta in Goldini när han ska få sina sprutor. Sen tror jag att mamma skulle komma ut dit så möts vi upp för att åka och kolla på en lägenhet igen, den är så fin! Efter visningen ska vi tillbaka till stallet och släppa ut hästarna, Goldini får stå inne och vila en stund efter sprutan. Sen åker vi hem och äter kvällsmat, hörs!
 
Dagens frisyr haha, jag ser helt cp ut på bilden!

Micklemträns&ridstövlar

Godmorgon på er! Idag är sista dagen i frihet för mig, imorgon börjar jag på gymnasiet. Känner mig stor men ändå så liten haha, nu blir man ju ännu en gång minst på skolan.. Fast det brukar däremot oftast vara roligaste åren, när man är yngst. Jaja, till frukost idag tog jag lite nyponsoppa och fil&flingor. Jag har dessutom duschat idag och känner mig fräsch, Goldini ska få vaccin senare idag så han kommer att få stå några dagar nu.
 
Jag gick in på Hööks hemsida nu för att jag såg att dem hade 15% på alla stövlar&skor. Det är ju ett par bruna stövlar där som jag har suktat länge efter, kanske slår till! Eftersom att mina Bocaj stövlar jag har nu börjar bli väldigt dålig kvalité på nu efter att jag inte skött dem så bra.. Fy på mig.. Sen såg jag även att dem har fått in Micklem träns, då tror jag nästan att jag slår till. Hoppas de har det i butiken också så att jag får känna lite på det. Om dem har det så hänger det nog med hem nästa gång jag åker till Hööks.
 

Tankar på nya designen

Jag har en jätte bra tanke hur min blivande design ska se ut. Har nästan helt bestämt hur bilden/bilderna ska se ut och allting. Det kommer bli as snyggt och jag bara längtar tills jag har rätt material för att sätta igång, för detta kommer nog bli as coolt och snyggt. Väldigt Emilia aktigt tror jag dessutom att det kommer bli, däremot måste jag klippa mig och färga håret först, jag vill ha en nyare bättre frisyr nu innan jag bestämmer mig för att spara ut mitt hår. Sen vill jag fortsätta sträva efter färgen jag är ute efter och hoppas att jag får den nästa gång jag färgar! Sen vill jag bli fotad helt enkelt, hihihiihih!
 
 

#TRUEFACTS

True fact. Fy vad jag saknar att vara kär och att ha någon som tycker om mig tillbaka. Den där kittlande känslan i hela kroppen, det finns inget bättre.

Testat på kyckling igen

Idag har jag faktiskt inte gjort något speciellt, förutom att ha haft en riktigt lugn dag. Var ute i stallet förut red ut på Goldini och han blir bara piggare och piggare. Skrittade och travade bara, men det går knappt att hålla honom, fy vad han vill springa min lilla älskling. Det känns bra att han är pigg och framåt, då vet jag att det verkligen är bra, han visar annars väldigt tydligt om det är något som inte är bra. En mysig uteritt, men inte så lång med en väldigt taggad häst!
 
Jag kom hem och satte mig och kollade några avsnitt på Gossip Girl. När vi sen åt middag så testade jag att äta kyckling för första gången på 8 ½ år. Hela min familj blev vegetarianer när jag gick sista terminen i andra klass. Sen dess har jag bara ätit vegetariskt och fisk. Men jag har nu tagit ett beslut till att börja äta kyckling igen då jag på senare tid verkligen känt att jag saknat det och tröttnat på all annan mat vi äter. Så idag smakade jag och det smakade inte så konstigt som jag tänkt mig! Men vanligt brunt kött är jag säker på att jag aldrig mer kommer att börja äta då jag aldrig ens tyckte om det. Ha det bra hörni, puss!
Åh vad jag saknar Agia Napa just nu, fina cypern!

Argan Oil

Något jag snarast ska införskaffa mig är Argan Oil till mitt hår. Jag har bara hört massor av bra saker om den och sen har jag sett så grymma före och efter bilder. Jag vill ju få mitt hår att växa och bli mer hälsosamt än vad det är nu. Just därför så lägger jag ner rätt så mycket pengar på hårprodukter, men nu tror jag faktiskt att jag börjar hitta rätt produkter. Jag ska börja äta mer Vitamin-E också då jag inte äter så mycket saker som innehåller just Vitamin-E. Så nu ska vi se hur jag kommer se ut om ett år ungefär, om håret har växt något eller inte, det kommer åtminstone ha bättre kvalité!

Sommaren 2013

Ja, nu är det ju så att sommaren börjar lida mot sitt slut. Det blir mörkare på kvällarna och det börjar kännas mer som höst. Även fast jag gillar hösten och det är min favorit årstid är det alltid sorgligt när sommaren är slut. Vad har jag då gjort den här sommaren?Helt ärligt känns det inte som jag gjort något, men jag har faktiskt gjort rätt så mycket saker. De första veckorna på lovet umgicks jag väldigt mycket min efterlängtade kusin Emma, vi sov över och jag åkte upp till henne i storstan. Där gick vi på Grönan en hel dag och jag spenderade dessutom natten där hemma och hade det jätte bra! Jag&Goldini tränade dessutom för Lotta Björe ibörjan på sommaren och det är inget jag ångrar, den träningen gav mig så galet mycket och jag bara längtar efter att få träna för henne igen.
Jag var också iväg med familjen upp till Eskilstuna för att träffa mormor. Det var mysigt då vi inte träffas så ofta, vi gick ut och fikade och hade det väldigt trevligt. Jag bloggade för fullt på min förra blogg som faktiskt blev rätt så stor, jag satsade på den. Jag tränade med Goldini och höll igång och kämpade för att bli bättre till att höstens tävlingssäsong skulle sätta igång. I slutet på juli åkte jag och min syssling Ida på ridläger till Skogslotten vilket var lite av sommarens höjdpunkt. Vi hade så sjukt kul och vi kom varandra väldigt nära under den veckan, lärde dessutom känna en hel del mycket nya människor. Hoppas på att åka tillbaka nästa år och ha det ännu bättre. Under den veckan lärde jag mig ännu mer och jag och Goldini utvecklades ännu mer, allt kändes så perfekt mellan oss i slutet på den veckan!
Arhamiz flyttade några dagar efter jag kom hem från ridlägret och det är bland den värsta dagen jag varit med om.. Vi åkte till Cypern samma vecka, det var jätte kul och det har jag redan berättat om för er hur bra jag hade det där. Jag kom hem och gick på Karnevalen med min vän Sofie och hade det riktigt riktigt bra, sådär så att lyckan bara sprider sig genom hela kroppen från botten till toppen så att säga. Jag var jätte lycklig och hade det väldigt bra! Sommaren fortsatte och rullade på, jag träffade Sofie så gott som varje dag och vi gjorde allt kul och galet vi brukar göra. Vi åkte till Grönan och hade det väldigt bra och jag utsatte mig för bland den värsta karusellen jag åkt och stör grinade, hade annars en riktigt bra dag med bästavännen. Goldini skadade sig nu i slutet på sommaren så tävlingsplanerna för i höst blev inte av, det blir att vänta en månad till innan några tävlingsplaner kommer till. Jag träffade min saknade vän Ellen sista helgen på sommarlovet, tillbringade kvällen och natten med Ellen,Love,Amanda,Ida,Oskar&Kajsa och vi hade en riktigt bra sista helg på sommarlovet. Härliga människor och det var väl behövligt att träffa en väldigt bra vän igen!
Jag har ingen aning om jag nu har glömt något, men jag har haft en riktigt bra sommar iallafall och jag ångrar ingenting! Nu taggar jag för hösten istället för att klaga, att få börja använda alla fina kläder och sätta igång att tävla igen, sooom jag har längtat!

Tips på att få bättre hår

Har ni också problem med erat hår som jag har? Då jag inte är nöjd med min vanliga hårfärg, eller att det är lockigt osv. Lyssna på den här tjejens tips då för att få längre och bättre hår! 

Fredag närmar sig

Godmorgon, tanken var att gå upp tidigt idag, men min hjärna ville något annat. Jag har lyckats stänga av 4 alarm i sömnen, HUR? Haha så jag vaknade halv 11 istället för halv 9.. Det bådar inte gott inför skolan om jag helt plötsligt stänger av alarmen i sömnen, men jaja. Ellen kommer nog hit sen, och sen kommer det någon som ska värdera vårat hus så jag har städat upp i mitt rum lite grann.
 
Ellen skulle troligtvis hänga med ut till stallet sen och fota mig och Goldini. Tänkte ha en liten fin utstyrsel med knoppad man och klänning haha, kommer bli så fint så! Men vi får se hur det blir, hörs senare folket!
Jag saknar dig älskling ♥

Är med och tävlar hos Nellie B

Nu är jag med i en tävling hos stora Nellie Berntsson (http://nellieberntsson.se/) där jag alltså har chansen att vinna ett presentkort på 500 kr hos Grand Parfymeri AB. Så jag är med och tävlar mot alla andra! Länk till tävlingen har ni här: http://nellieberntsson.se/2013/08/20/tavling-med-nellieberntsson-se-grand-parfymeri/

Fjärrutlösare

Något jag så snart som möjligt ska införskaffa är en fjärrutlösare till min kamera. Det är väldigt smidigt och smart att ha en och slippa räkna sekunder till att kameran ska knäppa kortet. Jag har hittat en på Clas Ohlson under 100 lappen så den ska jag slå till på nästa gång jag är inne i stan. Då kan jag enklare bjuda er på outfit bilder eller liknande. Så snart så!
 
 

Wanties till stallet

Här har jag nu valt ut lite smått och gott som jag just nu suktar efter inom hästvärlden. De där stövlarna har jag suktat efter så länge dem funnits ungefär, men dyra är dem.. Vantarna ska jag så snart som möjligt införskaffa då jag är i ett stort behov av nya ridvantar. Hoodien från Kingsland är inget måste, men fin var den, samma med schabraket från JW. Bootsen är jag nästan säker på att jag snart kommer att införskaffa mig så småningom. Kylgelen ska jag också införskaffa så småningom då jag behöver en ny och har hört att den där är väldigt bra.
 
Vinterjackan från Kingsland är riktigt snygg och varm. Jag behöver en ny varm vinterjacka då det är svin kallt i stallet på vintrarna, den måste jag spara ihop pengar till att köpa. Jag drömmer mig dessutom bort till ett par guldiga Jin Stirrup stigbyglar.. Men det är bara att fortsätta drömma tills jag har pengarna till det. Täcket letar jag och mamma efter i kung och fosterland, det är slut i Goldinis storlek typ överallt tyvärr..

Ny vinterjacka beställd

Idag tog jag tag i att beställa min nya vinterjacka då jag såg att den började ta slut på lager. Då blev det bråttom, så jag hoppas att den snart kommer hehe. Jag börjar redan längta tills jag kommer att kunna använda den, hoppas den sitter så perfekt som jag tänker att den kommer att sitta. Bilder kommer när jag fått den i brevlådan såklart!
 
 
 

Första dagen utan markering

Idag blev det en glad dag i stallet. Goldini haltar inte längre, vilket är så skönt och han har ingen svullnad kvar heller. Skönt att det inte var något värre, han har ju gått promenader nu i en hel vecka och bara tagit det lugnt. Idag longerade jag honom först och han var mycket piggare än vad han varit de andra dagarna, han bockade lite i galoppen haha söten. Sen så satte jag upp och skrittade ut honom på en promenad i skogen vilket han verkligen uppskattade.

Fy vad skönt, nu väntas en lugn igångsättning och sedan när han är igång igen sätter vi igång med träningarna och sen när vi hittar flytet igen börjar jag kolla tävlingar igen! Bästa hästen i världen ♥

Thaibiffar&keso

Till lunch idag blev det thaibiffar&keso. Det var ett nytt recept jag testade på nu när jag ska börja äta hälsosamt&nyttigt. Riktigt goda blev dem, men jag lyckades inte behålla formen på dem i stekpannan. Keso passade super till, men går även att ha olika sallader och dippsås till.
 

Kollat lägenhet&träffat härliga människor

Idag var vi först iväg och kollade på en lägenhet på förmiddagen. Den var riktigt fin och mysig och låg bra till enligt mig, nära till stan men ändå lite mer avlägset. Stor fin balkong och fina rum, något små toaletter, men det duger. Det föll däremot inte hela familjen i smaken, men vi fortsätter att diskutera det och dessutom fortsätter att leta. Jag blev sen hemskjutsad till Ellen och där var Love också. Umgicks med dem ett tag och sen åkte jag med Ellens familj ut till stallet.
 
Det var mysigt att ha dem där igen tyckte både jag och mamma. Vi pratade och fikade och det kändes nästan som att dem stod där igen och hade en häst, önsketänkande.. Men men, nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik. Vädret utanför är väldigt tråkigt så ska nog sätta mig och titta på några GG avsnitt och imorgon så är klockan tidigt ställd för nu måste jag börja ställa om dygnet.
Kofta från Bikbok // T-shirt från Bikbok // Jeans från Ginatricot
 

Black&Grey

 

Bara lite sanningar

• Jag har väldigt svårt att lita på människor. Det är inte många människor som jag känner att jag kan prata med. Jag håller gärna folk på avstånd och låter dem inte komma mig så nära. Däremot har jag inget svårt att träffa nya människor, det är bland det roligaste jag vet.
 
• Jag har ett stort behov av att shoppa och ha nya fina saker. Jag är nästan alltid inne och tittar runt på alla shoppingsajter och bestämmer mig för plagg att köpa. Ibland får jag nästan säga åt mig själv då det kan bli lite för mycket att köpa ibland.
 
• Jag älskar att peppa andra människor och göra folk glada. Det är bland det bästa jag vet!
 
• Många ser mig som en dryg människa innan dem lär känna mig. Varför vet jag inte riktigt, jag vet inte om jag kanske ger det intrycket när man bara ser mig. Men de som känner mig säger iallafall att dem inte tycker det när de väl lärde känna mig.
 
• Jag har svårt att planera mitt liv. Jag vill kunna göra det och planerar gärna upp hur min vecka ska se ut. Däremot kan jag aldrig fullfölja det utan det blir nästan helt tvärtom.
 
• Jag hatar att bli sviken. Känslan man får i kroppen när man blir sviken, alltså den här hemsk. Jag hatar det verkligen och klarar inte av det.
 
• Jag trivs jätte bra med mitt liv just nu och är så glad att ha så härliga människor runt mig.

Nyshoppat på REA

Detta inhandlade jag på REAn på Hästbutiken här om dagen. Jag köpte det efterlängtade pannbandet jag kollat på länge som har som hjärtan från Glen Gordon, så sött! Sen ett par röda JW skydd, det var halva priset och eftersom jag länge jag velat ha sånna så slog jag självklart till. Köpte en GG huva också och sen köpte mamma en grimma, slicksten och en ansiktsborste. Han blev så fin i allting!

Skypar med grymmaste Jossan

Just nu sitter jag och skypar med grymmaste Jossan, det var läääängesen. Ska bara säga hur grym hon är och cool och allt det där. Vi hööööres! Ciao
 

TACK JOSEFINE!

Nu har lilla Jossan fixat en ny header till mig och nu är jag äntligen nöjd hehe! Hon har dessutom börjat blogga igen (äntligen) så nu ska ni alla gå in och titta på hennes blogg tycker jag. Klicka in här http://josefineelovsson.blogg.se/
Saknar min pegge älskling!
 

Nyttigheten startar

Nu efter detta helt kolosala onyttiga sommarlov så sätter jag nu igång att bli nyttig. Jag ska dessutom börja träna igen nu, bland annat med mina hemma träningar, ut och springa och sen är tanken att jag ska börja träna på gymmet några gånger i veckan om jag hinner med det med tanke på hästen, kompisar och skolan. Men jag ska försöka hinna med då jag vill vara nöjd med min kropp och känna att jag orkar hela passen med hästen.
 
Inget godis eller annat sött, drycker som byts ut till vatten. Nu kör vi stenhårt för att få bort sötsuget ibörjan, det är det värsta. Men jag ska hålla det här nu, jag har sån motivation till att komma igång igen och faktiskt känna mig nöjd med mig själv och att jag verkligen orkar. Let's go liksom! Är det någon av er som börjar att bli nyttiga nu när hösten kommer?
 

Ännu mer nytt

Hej på er igen! Min förra design föll mig inte riktigt i smaken, tror det hade med att göra att bilden var så gammal haha. Men nu är en ny insatt och denna faller mig faktiskt i smaken, jag gillar att det är lite mycket men ändå inte för mycket. Det här är jag liksom, så nu kör vi igång igen, jag bloggar även på http://gono.horseworld.se/med min syssling. Ciao!
 

Nytt och fräscht

Jag pillade ihop en ny header såhär på kvällskvisten när jag inte hade något annat för mig. Däremot vill jag ha nya bilder till headern, annars är den väl helt okej. Ska se om jag kan få med mig Sofie ut någon dag och fota som vi gjorde förra hösten, haha för den bilden på bara mig i headern är sen i höstas. Men det går hon nog med på, då har jag troligtvis något nytt till headern. Vad tycker ni?
 
Själv tycker jag den här är mer jag, den förra var så enkel och tråkig. Nu är det lite mer Emilia över bloggen tycker jag själv, hehe! Men godnatt för nu orkar jag inte sitta mera vid datorn, ciao :)
 
 

Saknad ponny&skadad häst

Idag var det söndag, ett besök till finaste och mest saknade Arhamiz var planerat. Det var så mysigt att få pussa och klappa på honom igen och se att han hade det bra. Han var verkligen vanliga nonchalanta Arhamiz, han förstod inte riktigt varför alla var så glada och gosiga med honom, sötnosen! Han verkade ha det jätte bra och jag kan inte tro något annat då hans nya ägare är så himla rara och snälla och bra med djur. Han bor hemma på deras gård och går med en nordsvensk och en liten b-ponny. Han verkade ha det super bra!
 
Åkte till Goldini sen på kvällen, ett markarbetespass var inplanerat och jag hade lagt upp en bra bana med lite mark bommar och upphöjda bommar på banan, taggade till! När jag sen ställt upp honom på gången ser jag bara hur tjockt hans vänstra bakben var. Gick direkt och kände och kollade och det var varmt, svullet och han hade ett sår på yttersidan och jag tror det antingen är en spark eller att han skrapat sig på en sten eller något. Tvättade rent såret och sen tog jag ut honom och longerade och sprang med honom, han var halt.. Det känns så trist, samma sak hände ibörjan på förra hösten också..
 
Jag gick sen ut på en promenad med honom i kanske 20-30 minuter. Kom tillbaka och då hade svullnaden gått ner lite så mamma&jag bestämde att vi skulle släppa ut honom igen. Vi får se imorgon hur han verkar och är i benet, jag hoppas verkligen inte att det är något allvarligt. Varför ska det alltid komma in skador när det börjar gå bra för mig och Goldini? Kan det aldrig bara få vara? Min älskade pålle, snälla att detta inte blir något allvarligt.. 
 

En härlig fredag

I fredags red jag ett dressyrpass på banan med Goldini. Han är fast i vänster igen, förstår inte vad det gör att han så lätt stelnar till där. Har bestämt att jag ska börja stretcha honom i halsen och massera lite som equiterapeften sagt åt mig att göra ibland. Tränade dessutom galoppombyten och det funkar jätte bra över till vänster men blir korsgalopp till höger, så det är bara att fortsätta träna då jag gärna vill att det ska sitta. Han blev riktigt fin i höger tillslut och hittade verkligen stödet på yttertygeln, sämre i vänster. Men bara att fortsätta traggla!
 
Sen var ju jag och mamma ute på Lasätter och hälsade på min förra medryttarponny Nero och hans ägare. Det var jätte mysigt och jag fick sitta upp och rida lite också. Det var nästan exakt ett år sedan jag satt på honom, jag kände att det var längesen då jag inte riktigt hittade den känslan jag brukade ha hehe, men mysigt var det! Jag fick dessutom en present från Neros ägare för att jag hade fotat och sådär, det var ett par sporrremmar med en dekor med en krona på. Faktiskt så är det exakt såna som jag ville ha så jag blev jätte glad, så himla snälla människor!
 
Jag är så glad att vi fortfarande har kontakt då det är såna människor man vill ha runt sig. Det var iallafall jätte mysigt att hälsa på dem och trevligt! Jag hoppas Nero får det jätte bra i sitt nya hem också som han flyttar till imorgon vilket han säkert kommer att få, finaste killen som har lärt mig så mycket. Utan honom skulle jag inte ha ägt Goldini idag och jag skulle aldrig kunna det jag kan idag heller. En riktigt fin ponny och läromästare, är glad att jag fick lära känna både honom och hans ägare.

Grönalund med bästa personen

Igår var jag på Grönalund med min fina vän Sofie. Vi tog en buss upp redan 07:45 på morgonen så vi var på Grönan när det öppnade. Hade så grymt kul hela dagen, åkte roliga karuseller, såg snygga killar (hehe) och hade det allmänt kul. Det var ju sommarkrysset så det var proppat med folk överallt, hela dagen men vi hade det så jäkla roligt ändå. Sofie tvingade dessutom upp mig i Insane efter jag hade tvingat henne att åka uppskjutet en andra gång. Jag tror inte hon fattade hur rädd jag skulle bli när hon började att tvinga upp mig i den.
 
Haha jag grät redan innan den hade börjat åka och folk i kön stod och kollade på mig. Jag andades inte på hela åk turen och jag skakade som jag vet inte vad när den var klar. Grät som en liten unge också och personalen frågade till och med hur det var med mig och om jag behövde något. Sen sa dem åt mig att ta det lugnt ner för trappan hahah... Fett pinigt! Men när chocken släppt så åkte vi andra karuseller. Vi stod och köade till Eclipse för att hinna åka den innan vi skulle hem. Men efter vi köat i 40 minuter och sista chansen att ta sig hem gick om 20 minuter så fick vi tyvärr gå ur kön då vi hade behövt vänta i ytterligare 20 minuter i kön.
 
Fick dessutom se Norlie&KKV, State of Drama och Sean Banan haha, dem var och besökte sommarkrysset så man fick både se och höra dem fast vi inte stod och tittade. Älskar Norlie&KKV dem är så grymma hehe!
 

Fredag&frukost

Godmorgon! Idag är det fredag och jag ska till stallet och rida Goldini. Sen ska jag och mamma ut till Lasätter för att säga hejdå till min gamla medryttarponny Nero som ska flytta till ett nytt hem.

Till frukost idag blev det ett glas med vatten, ett stekt ägg och en activia yoghurt med blåbärssmak. Super gott! Ni får dåliga mobilbilder med lite mobileffekter hehe. Kram på er vi hörs sen!


Wanties från Nelly.com

Nu har jag plockat ut "lite" utav alla kläder jag vill ha från Nelly just nu. Jag tycker verkligen om dessa kläder och varje gång jag går in på Nellys hemsida smälter jag för alla fina kläder och jag önskar att jag hade största plånboken i världen när jag ser allt fint. Som ni ser är det bara långärmade tröjor och sådär, men det är för att snart är det höst och då är iallafall inte jag en sån som går runt i t-shirts eller linnen speciellt mycket, jag handlar iallafall inte nya.
 
Jag har börjat tycka om märket Boy London en del, jag tycker att dem har snygga kläder ni ser att bland annat mössan, en tröja och en hoodie kommer därifrån. Sen gillar jag lacklegginsen som har lite detaljer med dragkedjor och annat. Jag tycker dem är svin coola och jag känner nästan att jag måste införskaffa mig dem. Tänk liksom dem tillsammans med den stickade grå tröjan och Boy mössan. Iiiih, så himla fint! Snart ryker nog lite pengar ur plånboken från mig kan jag säga.

Our love suicide

Den här låten började jag lyssna på typ i veckan även fast den är från 2011. Jag hade inte hört den innan och jag tycker faktiskt att den är riktigt bra. 

Louis Vuitton

Vissa tjejer kärar ner sig i skor, andra i väskor. Jag har alltid varit en tjej som älskat väskor, jag vet inte hur många väskor jag stått och kärat ner mig i men jag inte fått köpa för mamma och pappa .Jag vet dessutom inte hur länge jag varit kär i dessa väskor. Alltså dem är så snygga och denna är min favorit. Den är så perfekt på alla sätt och vis, färgen, detaljerna och den är bara så himla snygg. Jag älskar Louis Vuitton, nästan alla väskor från de märket är snygga och dem är av jätte bra kvalité dessutom. Kan det bara bli julafton snart hehe?
 
 

Torsdag idag

Goddag hörni! Det är redan torsdag idag, det känns som att dagarna bara flyger iväg. Nu på morgonen har vi varit iväg med Goldini till hovslagaren. Hon har egentligen semester nu men om vi körde honom till henne så kunde hon sko idag, vilket vi självklart gjorde då han behövde skos om. Hans fötter hade växt en del och bakskorna satt löst. Han var rätt så otålig men annars gick det bra! Det är så skönt att äntligen ha en lättlastad häst, allt blir så mycket lättare och skönare.
 
Igår kväll gick jag ut och gick med Sofie för det var alldeles för tråkigt att sitta hemma. Vi gick runt i våran folklösa stad och bara pratade som vanligt. La oss sedan i en kompisgunga som vi har lite minnen med haha, låg där och lyssnade på musik, snackade och bara kollade upp i himlen. Gick sedan hem och då gick jag och la mig på direkten.
 
Senare idag ska jag ut till stallet igen. Då ska jag tömköra Goldini hade jag tänkt, se vart jag har honom och sådär. Imorgon blir det ett dressyrpass på banan, jag måste få tillbaka den rätta känslan igen. Mycket utan stigbyglar för att stärka skänkeln och min sits. Men nu ska jag lyssna på musik, äta mat och kolla på Gossip Girl. Vi hörs!
 

Jag saknar dig älskade ponny.


Sommarlovet närmar sitt slut

Nu är det så att skolan börjar snart, det är bara 16 dagar kvar tills jag börjar skolan. Den 23 augusti börjar jag första året på gymnasiet, det känns lite sjukt att säga det för allt har gått så fort. Det är inte samma vanliga skola jag ska börja på nu till hösten utan det är gymnasiet med nya människor, ny klass och nya möjligheter. Jag kom in på gymnasiet jag sökte till och det är med inrikting på Resturang&Livsmedel. Jag hade fritt att välja gymnasium bara det var högskoleförberedande vilket den här linjen är. Det ska faktiskt bli rätt så kul att börja med något nytt, spännande men sen är det ju inte så roligt med skolan.
 
Innan skolan börjar har jag tänkt att jag ska gå till frisören igen, fortsätta bleka det så jag snart får färgen jag vill ha. Jag ska gå och färga ögonbrynen och fransarna, shoppa massor av nya kläder, skor och väskor. Jag ska ha as roligt den tiden som är kvar på sommarlovet med vänner, hästen och bara leva livet. Jag har bara 3 år kvar i skolan nu, sen väljer jag fritt vad jag vill göra. Det är sjukt, jag känner mig fortfarande så liten, det känns som att tiden inte räcker till för att växa upp. Jag vill inte bli vuxen haha, vill kunna fortsätta kunna leva livet och släppa loss på stan och andra ställen utan att behöva bete sig som en vuxen.
 
Men än så länge är jag tonåring och jag lever i nuet. Jag välkomnar gymnasiet som snart sätter igång och det kommer nog hända en hel del nya grejer då. Let's go, nu ska jag ha det underbart dessa 16 dagar som är kvar av mitt älskade sommarlov.
 

Regn och molnigt

Godmorgon eller vad man nu säger vid det här klockslaget. Idag vaknade jag upp till regnsmatter utanför mitt fönster, jag blev helt ärligt förvånad. Det har knappt regnat något den här sommaren så det känns nästan lite mysigt faktiskt. Jag gick upp och gjorde iordning en kopp med hallonte till mig och satt och myste lite. Jag gillar nästan att hösten är påväg, helt ärligt så är det nog den mysigaste årstiden enligt mig.
 
Idag så har min medryttare Goldini så jag ska bara vara hemma idag, om inte jag och mamma får för oss att åka ut till stallet ändå. Ska se om vi kanske kan åka och shoppa lite nya saker till Goldini, det är alltid lika roligt. Annars kommer jag mest sitta hemma och återhämta mig, tänka lite på bra övningar jag ska göra med Goldini. Om jag mår bättre till kvällen kanske jag går en promenad med min fina vän om hon har tid. Vi får se helt enkelt, nu ska jag iallafall fortsätta se på Gossip Girl, ciao!

Att komma igång igen

Jag saknar att rida Goldini, att rida igenom honom på riktigt. Jag har inte gjort det sen på ridlägret senast, men han har ju hållt igång. Han fick ju stå några dagar efter ridlägret, sen fick Sara rida honom för att hon skulle ta hand om honom några dagar medans vi var i Cypern. Sen fick han stå på torsdagen och på fredagen skulle jag ha ridit ut med Ida&Emelie men det började åska så vi struntade i det. Men det slutade sen så då red jag ut på honom men då trampade han på en sten så han blev halt.. Fast det var nog för att det började ömma i hoven för han var inte något mer halt senare.
 
Nu när jag var tillbaka har jag haft ont i nacken sen efter min avramling på ridlägret och även efter jag red in i hustaket där, men det börjar bättra sig nu. Jag red ut med Ida&Emelie i måndags och det var super kul, men tyvärr har jag värsta mensvärken nu så när jag har den kan jag knappt göra ett skit. Men snart ska jag äntligen sätta igång honom igen, nästa vecka ska vi träna för Lisa igen, LÄNGTAR! Ska bli så kul att komma igång som vanligt igen, min bästavän, världens bästa häst.
 

Jag älskar höstkläder

Nu är det ju så att hösten äntligen är påväg! På ett sätt älskar jag hösten, det är min favoritårstid med kläder. Älskar att shoppa när alla höstkollektioner kommer ut för det finns så mysiga och fina kläder att handla. Jag plockade ut några favoriter från Bikbok än så länge.
 
Mycket hoodies för jag gillar det, sen tycker jag att mössan var väldigt cool att ha som acessoar ibland och skjortan var väldigt fin. Jeansen var också jäkligt snygga, jag gillar att det är dragkedja där nere vid slutet, älskar sådana jeans. Mer sånna här inlägg kommer att ploppa upp så småningom, här har ni lite smakprov. Allt hittar ni härBikbok.

Jag tog en kula för dig

Denna låt är för mig en låt som väcker så mycket minnen, bra som dåliga. Jag älskar den här låten och har alltid gjort, orden han säger och hur bra han sjunger den. Så grym, en riktigt bra låt och jag kan inte sluta tänka tillbaka på tiden och le. 

Tio Nio Åtta Sju Sex Fem Fyra Tre Två Ett

10 saker du vill göra innan du dör: 
 Bo i New York ett tag i mitt liv.
 Bo i Göteborg när jag är hemma i Sverige.
 Gå på Tomorrowland med min bästavän
• Bli av med min hajfobi.
 Klappa på ett riktigt lejon. 
• Kunna säga att jag är nöjd med min kropp och mitt utseende.
• Krama Justin Bieber.
• Kunna rida så att det ser lekande lätt ut. 
 Jobba som bartender en tid i mitt liv.
 Leva lycklig.
 
9 saker du tycker om:
 Min häst.
 Min familj, vänner&släkt. 
• Att bara släppa loss.
 Prata med och träffa nya människor.  
• New York.
 Mysiga kvällar.
 Mysiga uteritter med hästen och vänner.
• Att övervinna något man inte trodde man klarade av.
• Att vinna.
 
8 saker du tycker mindre om:
 Människor som ska leka bäst hela tiden.
 Att inte göra någonting.
 Småkryp.
• Folk som snackar bakom ryggen på andra.
• För varmt, alltså när det är upp mot 30 grader. Det är för varmt enligt mig.
 Havet. 
• De som klankar ner på folk som vågar vara sig själva.
• Mensvärk.
 
7 bloggar jag läser: 
 Kenza
 
 6 kändisar du tycker är snygga: 
 Justin Bieber.
 James Lafferty.
 Ed Westwick.
 Chace Crawford.
• Zac Efron.
• Oskar Linnros.
 
5 favoritfilmer:
 LOL. 
• Lejonkungen.
 The Vow.
• 27 dresses.
 Kärlek på menyn.
 
4 saker du köpt den senaste månaden: 
 Godis.
 Mat. 
 Dricka. 
 Åkband. 
 
3 sätt att få dig le: 
 Skämta.
 Skratta.
• Vara lite små galen/glad.
 
2 favoritlåtar: 
 Wake me up - Avicii.
• Legenden - Niello ft. Phantomen.
 
1 ord som beskriver dig:
 Lite små crazy.
 

Karneval med bästis

I lördags gick jag på Nyköpings festdagar/Karnevalen med Sofie. Det var riktigt tråkigt ibörjan, för vi kom dit lite för tidigt. Så vi stack till donken ett tag innan vi drog och mötte upp Love vid bussen, det blev roligare då. Vi mötte sedan upp Ellen, Amanda och Kajsa. Snackade med dem en stund och sen åkte vi virvelvinden med dem en gång haha. Sedan så gick jag och Sofie med oss själva igen, börja tagga till och hade det as kul! Dansade runt, sjöng och hade det as kul i folkmängden. Det finns ingen människa jag kan släppa loss så mycket med som med henne hahah, fan vad roligt vi har! Det blev en riktigt lyckad kväll tillslut.
 
Mamma och pappa kom och hämtade oss vid två ungefär. Sen väl hemma så satte vi oss i bubbelpoolen här hemma och satt och snacka och lugnade ner oss. La oss till sängs vid fyra har jag för mig. Det blev en riktigt lyckad dag med världens bästavän. Inga bilder togs, för det fanns inte på tanken, men men ni får en gammal bild på oss från ibörjan på nian.

En resa till Cypern

Under hela förra veckan var jag i Agia Napa med min familj. Det var super mysigt och kul, en riktigt partystad för ungdomar. Jag blev rätt så sugen på att ha med mig min lilla vän, fy tusan vad kul vi hade haft! Vi låg mest vid poolen dagarna långa, tog det lugnt, doppade oss och lyssnade på musik. Gick ut och åt god mat på kvällarna och hade det allmänt mysigt.
 
Jag tog däremot inga bilder under veckan vilket jag ångrar nu. Jag hade med mig min kamera men fotade inga bilder med den. Mobilen har jag däremot fotat lite med så ni får några mobilbilder även fast det knappt är några på själva stället vi var på.
 

Startar om på nytt

Goddag, nu har jag bytt blogg ett antal gånger och haft pauser hit och dit. Jag har undrat varför jag liksom inte har det där suget jag hade förut, helt ärligt så tror jag att jag nu förstått. När jag drev min första blogg så var det en blogg som jag verkligen uppdaterade om mitt liv, om allt. Sen på senaste tiden har min blogg mest blivit inriktad på häst och visst, jag älskar hästar, men att bara driva en hästblogg känner jag nu att det inte är min grej.
 
Denna gång så ska bloggen vara som min första blogg. En blogg som alla mina vänner kan läsa och tycka att det är roligt. Nu kör vi om på en nystart igen, många bilder kommer att komma upp och allt galet som händer i min vardag. Välkomna tillbaka!
 

RSS 2.0