Är med och tävlar


Hoppträning för Lisa

Igår var det hoppträning för Lisa. Vi kom något sent då Goldini krånglade med att gå in i transporten.. Aja, red fram lite snabbt och sådär så han kom igång. Det var banhoppning idag så vi skulle bara hoppa fram några skutt och sen hoppa bana. Jag är så nöjd med denna träning, vi fick inte ett enda stopp och vi kom igenom banan båda gångerna utan att lägga en enda volt. Han gjorde inga dumma hopp och det kändes inte ens som att han tänkte dumma sig. Det var så kul och han fick så mycket beröm, duktiga pållen!

Min bästavän

Min bästavän genom vått&torrt, hon har alltid funnits där och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Vi är så lika men ändå så jävla olika. Så kul som vi har tillsammans är nog så sjukt, jag kan verkligen vara mig själv med denna människa. Det finns ingen bättre vän än denna människa och jag skulle helt ärligt inte klara mig utan henne. Hon är så grym på alla sätt och vis och vi har så mycket saker som vi gått igenom tillsammans. Hon lyssnar alltid och finns alltid där, hon har oftast bra svar på saker även fast vi inte alltid tycker lika.
 
Om det är en vän som ligger mig varmt om hjärtat så är det just Sofie. Det finns inte en människa på denna planet som jag nog kan vara mig själv med lika mycket som jag kan vara med henne. Världens bästavän, jag älskar dig och du är grym.

Lite punkter om mig

• Det är alltid väldigt stökigt i mitt rum, min mamma uppskattar det inte speciellt mycket. Jag slänger gärna massor av kläder på golvet, då jag inte vet om jag vill använda dem igen innan jag slänger dem i tvätten. Tillslut ser mitt rum lite ut som ett hav av kläder så att säga hehe!
• Jag har perioder då jag verkligen saknar vissa personer/tillfällen. Just nu är en sådan tid och jag kan inte sluta tänka på just den personen och hur perfekt allt skulle vara om jag inte var så osäker på honom.
• Jag älskar hösten, kläderna, de mysiga kvällarna. Jag älskar allt med denna årstid och jag ser fram emot de kallare tiderna när man kan börja använda sina mysiga kläder utan att svettas ihjäl utmohus.
• Det jag ser mest fram emot i mitt liv just nu är att åka till Tomorrowland 2015. Så länge som jag sett fram emot detta, när 2013 aftermovie släpptes för några dagar sen var jag nog en utav dem första som kollade på den. Mitt stora mål i mitt liv är att få biljetter dit 2015, det är mindre än 2 år kvar.
• Jag funderar väldigt mycket på min framtid när jag inte har något annat för mig. Är jag den personen jag verkligen vill vara just nu? Vad vill jag bli när jag blir vuxen? Hur kommer mitt liv se ut om några år? Kommer jag vara med dem personerna jag är med idag? Kommer jag veta vad jag vill göra efter studenten? Osvosv..
• Jag har en dröm för min framtid och det är att bo i NY i ett halv år. Sen åka tillbaka till Sverige och sen bestämma mig för om jag ska försöka flytta till NY på hel tid om jag verkligen trivs där. Något jag vet är att jag trivs med mycket rörelse, mycket människor, mycket liv. Jag tänker inte låsa fast mig i små städer, om inte NY blir mitt nya hem så blir det Göteborg eller Stockholm.
• Jag älskar att inspireras av bilder på WeHeartIt eller liknande där dem har tränat ihop sina överdrivet fina kroppar. Jag blir så motiverad till att fortsätta träna, fortsätta kämpa för att få min drömkropp. Jag tror att jag tillslut kommer att nå mitt mål, bara jag inte ger upp så lätt!

What's up in my life, typ?

Hej, jag är inte speciellt duktig på att uppdatera er om min vardag, men so what? Aja vad händer egentligen i mitt liv, inget speciellt helt enkelt. Jag går i skolan som alla andra, läxor börjar ramla in nu efter några veckor också. Jag är i stallet och tragglar med Goldini, vi har en stor svacka i dressyren just nu och jag vet inte vad jag ska göra. Blir nästan att det slutar med en Emilia med tårar i ögonen som säger att jag inte kan rida Goldini. Det går verkligen inte längre, vet inte vad jag ska göra med den där vänster sidan.. Vi ska ta ut equiterapeften snart så att hon får känna igenom honom och se vad det är som är fast där. Han har varit fast där nästan hela sommaren.. Annars så stärks mitt och Goldinis band bara mer och mer och det känns verkligen som att vi tycker om varandra.
 
Utom hästarna och annat så gör jag inte så mycket på vardagarna, träffar Sofie så gott som varje lördag för det är enda dagen vi kan ses på. Så den mesta delen tillbringar jag i stallet, jag har anmält mig till en tävling i oktober så jag hoppas att inget kommer emellan så att jag och Goldini äntligen kan starta igen!
Ni får en bild på Goldini när han precis hade kommit till stallet den 17 juli 2012. Min vackra prins!
 

Äntligen är den min

Nu har äntligen min fina Louis Vuitton väska hamnat i mina armar. Så lycklig och den är så fin, absolut värd pengarna! Jag är helt kär i den och den kommer användas flitigt, min första LV väska, åh så fin den är!
 

Klippning på G snart

Goldini blir så svettig just nu och han börjar få så tjock päls redan nu. Så vi ska höra av oss till Lisa så hon kan komma och klippa Goldini snart. Det här året bestämde vi oss för att helklippa honom, förra året klippte vi aldrig uppe vid rumpan. Men i år ska han helklippas, han kommer nog tycka det är skönare under träningspassen då han är en häst som är väldigt varm och blir så himla svettig överallt. Jag har också tänkt att han ska få ett hjärta på rumpan, tycker det är så sött, visst han är storhäst, men so what? Han är mitt lilla hjärta :')
Hur och när klipper ni era hästar? Hur ofta klipper ni dem?

Stay strong


Löshoppning med glad häst

 
Igår så löshoppade vi Goldini och det gick så bra! Vi har nu löshoppat honom 3 gånger och första gången vågade han inte ens hoppa över 1 meter. Förra gången avslutade vi på 1,15 m och igår vet jag faktiskt inte hur högt han skulle ha kunnat hoppa innan vi slutade men vi avslutade med ett språng på 1,25 och han tog det galant. Han tyckte det var så kul igår och han hade inte en tanke på att tveka, så jag är så nöjd över honom! Det bara växer självförtroende om honom, det är så roligt!
 
Vi avslutade med att han fick hoppa ett räcke och sen sänkte vi ner det till 70 cm ungefär så han tyckte det kändes lätt när man slutade liksom. Fina hästen, hoppas han är lika duktig nästa gång vi ska löshoppa!

Har tråkigt

1: Namn? Emilia Maria Svedlind

2: Stjärntecken? Tvilling

3: Tre rädslor som du har? Hajar, småkryp, skräckfilmer

4: Tre saker som du älskar? De som står mig nära, min pålle och house musik

5: Fyra avtändande saker, enligt dig? Svettlukt, taffsande människor, snack bakom ryggen på andra, dålig andedräkt

6: Din relationsstatus? Singel

7: Har du en bästa vän? Japp, Sofie

8: Om du kunde träffa vilka som helst på jorden, vilka skulle det vara? Justin Bieber, Avicii, Ed Westwick, James Lafferty, Niall Horan

9: Din första dejt? Alltså vad jag vet så dejtar vi inte här i Sverige? Så har aldrig haft en första dejt direkt haha

10: Hur lång är du? 178 cm

11: Vad saknar du just nu? Att tävla med min pålle och han jag inte borde sakna

12: Vilken tid föddes du? Någon gång efter 21

13: Din Favoritfärg? Blå

14: Är du kär i någon? Neju

15: Favoritcitat? Live everyday like it's the last day you are alive

16: Favoritplats? Ställen där det är fullt ös med mycket människor

17: Favoritmat? Lasange

18: Är du någon gång ironisk? Åh gud ja, jätte ofta

19: Vad lyssnar du på just nu? Ben DJ - Heroes

20: Vad lägger du först märke till med en ny person? Ögonen och léendet

21: Skostorlek? 37/38

22: Ögonfärg? Isblå typ

23: Hårfärg? Just nu försöker jag ju få det ljusare, men har slingor just nu och är lite rödlätt kanske

24: Hur kan man vinna ditt hjärta? Ha en grymt bra personlighet, vara självsäker, vara rolig och snäll, ha det där lilla extra

25: Följande saker vill jag göra innan jag dör: Åka till Tomorrowland 2015, bli av med min hajfobi, bo i New York, ha levt ett liv värt att skryta om, bli nöjd över min kropp&utséende


Första träningen på hur länge som helst

Igår hopptränade jag för Lisa igen. Jag förväntade mig en helgalen Goldini då han inte hoppat sen vi var iväg på ridläger vecka 29. Visst var han busig och glad, men det ska vi ju inte ta bort från honom. Jag har bara lite svårt att lita på honom och minsta lilla jag känner att nu kommer han göra något så lägger jag en volt. Men jag blir så glad när Lisa säger att hon ser skillnad och att hon tror att vi snart är där så att jag bara kan säga åt honom lite med skänkeln så skärper han till sig.
 
Ibörjan kändes allt bara jobbigt för han började hålla på hela tiden. Jag blev så trött på honom och jag var redan trött innan träningen då vi hade haft en fys lektion sista lektionen i skolan också. Men Lisa sa bara åt mig att kämpa på och tillslut kändes det faktiskt bra. Jag fick kämpa mycket denna träning, men utan det så kommer jag ju ingen vart heller. Jag tror att detta kommer bli bra snart och att vi sen kommer ut på tävlingsbanorna och inte vägrar ut oss på första hindret igen.
 
Bästa tränaren, hon har hjälpt mig så mycket och hon stärker verkligen upp mitt självförtroende när jag rider också. Detta är så roligt, nu kommer motivationen tillbaka igen!
 

Livet rullar

Livet rullar på och skoldagarna är helt okej. Jag trivs riktigt bra i min nya klass och tror att det kommer bli en grym klass ju mer vi lär känna varandra. Jag trivs med alla lärare och ja, jag är så glad att jag bytte skola då det verkligen känns som att jag hamnat rätt nu. Hästen är igång igen och imorgon ska vi träna för Lisa för första gången på jätte länge, ska bli grymt kul och jag är säker på att Goldini kommer att tycka detsamma. I helgen blir det troligtvis att fira Ellen som fyller 17 år på söndag. Det blir en fest för henne på lördag som jag ska gå på om allt går inom planerna.
 
Kvällen idag bjuder på bio med min familj, vi ska se på den sista filmen av trilogin Snabba Cash. Jag har inte sett tvåan än men det blir säkert bra! Vi hörs mera hörni, jag bloggar inte så ofta men jag bloggar när jag har något att berätta så ciao. Får se när vi hörs nästa gång helt enkelt!
 
 

Vad lyssnar jag på?

Jag tänkte dela med mig av min egna favoritlista på Spotify just nu. Jag gillar house musik väldigt mycket så den består nästan bara av det. Men följ den gärna haha, asså den är grym enligt mig! Bästa Avicii ♥
Klicka på bilden eller här för att komma till min bästa spellista!

Du är min lycka

Bilder från ridpasset på fältet den 1 september. Mycket fokus på att kunna hålla ett högre tempo i galoppen utan att han ska bralla omkring vilket han gärna gör när det går fortare. Han skötte sig super bra, något fast i sidorna!
 

RSS 2.0