Är du sugen på nya fina bilder i sommar?

Hej på er alla! Jag hade tänkt fixa mig ett eget litet sommarjobb där jag tänkt fotografera hästar då det är ett stort intresse för mig och jag får många komplimanger utav bilder jag just tar på hästar och ryttarekipage.

 

Så är ni sugna på att få några nya fina bilder på eran häst i sommar (ex. porträtt eller ridbilder) eller ha en fotograf vid en tävling/träning för en liten peng?

 

Hör av er till mig isånnafall antingen på [email protected] eller mobil 073-05 333 48. Då kan vi prata om priser och annat. Kram på er och hoppas ni alla får en bra sommar!

 

5 snabba sanningar

♥ Jag bokstavligen ÄLSKAR choklad. Alltså det är typ det bästa som finns, skulle aldrig klara mig utan choklad. Om jag köper godis består 90% utav bara choklad hehe.
 
♥ Jag är en sån som skrattar åt mig själv och mina egna skämt. Ingen annan brukar riktigt förstå det roliga i mina skämt medans jag sitter där och skrattar ihjäl mig. Den enda som brukar förstå sig på det roliga i mina skämt är pappa haha.
 
♥ Det finns ingen bättre musik än house. Alltså till alla humör funkar det, visst många vill lyssna på deppmusik om de känner sig nere men jag kör på tvärtom. Känner jag mig nere vill jag göra mig gladare och då sätter jag på housemusik och då känns allting mycket bättre igen!
 
♥ Jag har ett tuggummi-beroende utöver det vanliga. Haha ser man mig utan i tuggummi i munnen ska man skatta sig lycklig. De enda gångerna jag inte har tuggummi i munnen är när jag äter mat, annars är ett tuggummi alltid med mig, finns inget värre än att känna sig äcklig i munnen.
 
♥ Jag tycker det är jätte kul med smink, men sminkar mig knappt själv. Jag älskar liksom att titta på olika klipp på youtube där folk ger tips till olika snygga sminkningar. Visst jag får hjälp tills jag tillslut ska sminka mig riktigt ordentligt. Men till vardags har jag ändå alltid samma som alltid, mascara,kajal,puder och ögonbrynspenna, det funkar alltid!
Ni får en bild på mig och min häst bara för att jag älskar honom så obeskrivligt mycket.

Ledig resten av veckan

Hej på er! Den här dagen har gått upp och ner. Jag har varit glad och ledsen idag, men varför jag gick ner lite tar jag inte upp här då det känns onödigt. Men iallafall, jag är ledig resten av den här veckan och ska ta vara på dagarna och vara mycket i stallet, träffa vänner och sen plugga lite också då såklart...
 
Men aja, idag var jag i skolan på två väldigt onödiga lektioner. Sen var jag i stallet och longerade hästen som börjar komma igång väldigt bra nu, snart får vi äntligen börja hoppa och träna igen, är så förväntansfull! Han måste däremot bygga upp kondisen ordentligt nu igen innan vi kan börja hoppa banor osv, så tävlingar blir nog inte några förns i höst igen. Ut och galoppera långa sträckor med intervaller sen är vi nog tillbaka igen!
 
Imorgon ska jag baka lite inför på torsdag för då kommer en del av släkten för att fira mig. Så ja, först ska jag sova sen så ska jag upp och baka. Vi hörs mer imorgon hörni, sov så gott!
Dessa kläder hade jag på mig idag då det var riktigt kyligt och har blåst väldigt mycket idag. Väldigt simpel outfit och ofixat hår och bara lätt sminkad i ansiktet haha, så enkel är jag i skolan!
Marinblå Gant tröja - Ljusblå jeans från Bubbleroom (minns inte märket) - Klocka från Ur&Penn

Hipphipphura till mig idag!

Idag är dagen då jag fyller 17 år, inte något stort egentligen, men är ett år närmare 18 iallafall. Jag blir bara firad av familjen idag och resten av släkten kommer på torsdag och fredag. Det är något speciellt med att fylla år och det tycker nog alla. Jag är ett stort fan av att öppna presenter och har alltid varit hehe, mina önskelistor har alltid varit milslånga så det har aldrig varit speciellt svårt att hitta presenter till mig heller.
 
Men imorse väcktes jag tidigt på morgonen av lite skönsång och frukost på sängen av min fina familj. Jag fick två tröjor av mamma och pappa och choklad och pengar av Jesper, sen fick jag även pengar från mina kusiner, fast de var inte här. Blev jätte glad såklart och tackade så mycket! Idag ska vi även äta lasange, då det är min favoritmat. MUMS!
 
I helgen fick jag även en förtidig present av Johanna, det var en Body mist och en Body lotion från Victoria Secret, luktade jätte gott och jag är jätte nöjd! Sofies present får jag när den har kommit, ska bli spännande. Nu ska jag snart ut till min älskade häst som jag hoppas är på sitt bästa humör idag, vi ska ut på en uteritt och bara mysa, inga krav bara mys! Fint väder bjuds det på idag också, älskar min födelsedag. Hejdå på er, vi hörs ♥
Bjuder på en dålig mobilbild på presenterna jag fick imorse.
 

Något jag börjat älska

// Klänning nr.1 HÄR // Klänning nr.2 HÄR // Klänning nr.3 HÄR // Klänning nr.4 HÄR // Klänning nr.5 HÄR //
 
Något som jag förut inte tyckte var riktigt min stil har ändrats totalt nu. Jag är helt nerkärad i långklänningar och vill ha hur många som helst. Jag köpte den längst till höger igår på Vero Moda, den är tight och jag tycker att den är fin. Den svarta längst till vänster ska jag beställa idag, den är ögongodis enligt mig, finaste klänningen någonsin!!
 
Sen vill jag inhandla någon mönstrad också, jag gillar den grå/vita, så den hamnar nog också snart i min samling, den ser väldigt enkel och fin ut!

Mysfredag

Hej på er sötisar! Skoldagen idag har bara bestått av matte nationellaprov. Skrev hela tre matteprov idag så jag känner mig helt slut i huvudet nu. Jag tror iallfall att jag blir godkänd, hoppashoppashoppas! Sen gick jag hem snabbt och la mig i solen i ca 40 minuter, bildade en liten rand iallafall, blev lite stolt då jag inte alls har lätt för att bli brun (ginger.....).
 
Men aja sen fick jag ett sms av min bästa Sofie som undrade om jag ville komma ner på stan och shoppa med henne när hon slutat, visst ville jag det! Så först åkte jag och mamma och handlade lite mat osv och sen så skjutsade hon ner mig på stan. Jag shoppade en grå långklänning från Vero Moda och två linnen från Bikbok, tänkte ta bild antingen ikväll, annars imorgon.
 
Åkte sen ut till hästen min i det varma vädret. Där red jag och han fick sen en dusch med schamponering, han njöt kan man säga! Så nu luktar även han gott av sommar!
 
Aja, nu blir det en mysig mamma&dotter kväll då det bara är vi hemma idag. Jätte mysigt ska vi ha! Vi ska äta pastapesto (favoriten ♥) , dricka god cider och bara ha en mysig kväll! Hoppas ni också får en bra fredag. Kram på er!
 
 
 

Snart är vi fria!

Hallihallå! Är det bara jag som älskar när man kan börja bocka av alla sista arbeten i skolan i kalendern? Jag älskar den känslan att beta av arbete för arbete och veta att det sen inte kommer något mer. Jag har nu bara fåtal arbeten kvar tills jag faktiskt är fri från skolan och har en hel lång sommar framför mig. Den här sommaren ska jag verkligen ta tag i varje dag!
 
Jag ska inte sova bort hela sommaren, visst ska jag sova men jag ska ändå upp hyfsat för att ta en springtur som en bra start på morgonen. Sen ska jag också under vissa perioder cykla ut till stallet för att Goldini behövs ridas två pass per dag ibland. Sen ska jag träffa mina vänner och ha så jävla kul! Taggar som satan till Bråvalla, fyfan vad kul det kommer bli! Efter Bråvalla är det sen bara ett fåtal veckor kvar tills träningslägret på Skogslotten.
 
Jag ser verkligen fram emot den här sommaren in i det sista! Ska sen komma tillbaka till skolan, vältränad och redo för tvåan (värsta året på gymnasiet) Men nu ska jag bara se fram emot den härliga sommaren som man alldeles strax kan ta på! IIIIH :D

TIO NIO ÅTTA SJU SEX FEM FYRA TRE TVÅ ETT

10 saker du vill göra innan du dör: 
 Bo i New York ett tag i mitt liv.
• Hoppa fallskärm
 Gå på Tomorrowland med min bästavän
• Bli av med min hajfobi.
 Klappa på ett riktigt lejon. 
• Kunna säga att jag är nöjd med min kropp och mitt utseende.
• Ha gift mig.
• Kunna rida så att det ser lekande lätt ut. 
• Jobba utomlands
 Leva lycklig.
 
9 saker du tycker om:
 Att umgås med vänner
 Min häst 
• Att bara släppa loss.
 Prata med och träffa nya människor.  
• New York.
 Att vara kär
 Mysiga uteritter med hästen och vänner.
• Att övervinna något man inte trodde man klarade av.
• Att vinna.
 
 
8 saker du tycker mindre om:
 Skitsnack
 Falskhet
 Småkryp
• När man verkligen ser fram emot något men det inte blir så
• Att vara olyckligt kär
 Havet. 
• Att vakna upp av en pipande ringklocka på vardagsmornar.
• Mensvärk.
 
7 bloggar jag läser: 
 Kenza
 
 6 kändisar du tycker är snygga: 
• Robert Buckley
 James Lafferty
 Ed Westwick
 Chace Crawford
• Zac Efron
• Josh Hutcherson
 
 
5 favoritfilmer:
 LOL. 
• Lejonkungen.
 The Vow.
• Hungergames.
Changing lifes.
 
 
4 saker du köpt den senaste månaden: 
 Godis.
 Kläder. 
Mat.
 Tuggummi. 
 
3 sätt att få dig le: 
 Skämta.
 Skratta.
• När folk ger mig komplimanger.
 
2 låtar som väcker känslor för dig: 
 Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan
• Otto Knows - Million Voices
 
1 ord som beskriver dig:
• Hyper

RSS 2.0