Avslutningshoppningen Skogslotten

Igår var sista dagen för mig på träningslägret på Skogslotten. Avslutade med en hopptävling och jag bestämde mig för att hoppa 100 cm. I lördags hoppade vi igenom hela banan på kvällen för att se om höjden vi valt kändes bra eller om vi ville ändra och då var han så jäkla fin. Han tog verkligen tag i hindret och hoppade för kung och fosterland runt hela banan, och det kändes så jäkla bra!! Synd bara att det inte var någon publik då och någon mamma eller pappa som kunde filma mig :/
 
Men igår då var mamma och pappa på avslutningen och filmade. Självklart gick inte det lika bra, vi kom nära på ett antal hinder och precis sista hindret innan omhoppningen fick vi ett stopp, men där var allt mitt fel. Jag gav honom inte stödet han egentligen behöver så släppte för tidigt och därför stannade han, helt rätt. Så jag klappade om honom och sen avslutade vi med ett bra hopp. Här får ni se video från gårdagen, hade hoppats på att vi hade video från i lördags också, men aja, kommer väl fler såna rundor hoppas jag! 

Shopping, shopping

Hej på er! Igår var jag och mamma som sagt förbi en stund på Hööks och tittade in rean, jag shoppade en t-shirt med sånt där träningsmaterial, inte så snygg egentligen men jäääkligt skön! Sen en sportbh inhandlade jag också och mamma handlade en röd tröja på rean. Sen utöver rean handlade jag en blå piké från Spooks, skit snygg var den! Till Goldini köpte vi lackade boots med fårskinnsludd på, hur söta som helst hihih :D
 
Jag red ut på Goldini igår när jag kom till stallet, han lyssnade väldigt bra! Skrittade väldigt mycket sen lite trav och galopp. Duktig som sagt! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på honom, är inte sugen på att rida på banan. Blir nog en uteritt idag också, får se om jag får med mig någon från stallet som vill rida med. 
 
Idag skiner iallafall solen här hemma så det lär bli en fin dag! Hoppas ni alla andra också har fint väder hemma hos er, vi hörs hörni!
 
Ni får en bild på pikén jag handlade och även en bild på min finaste häst!

Lite allt möjligt

Hej på er! Nu har sommarlovet hållt igång i 3 hela veckor och det har knappt varit sol en endaste dag, känns väldigt surt faktiskt! Igår red jag ett mjukgörande pass på banan med Goldini vilket resulterade till en nöjd häst som var väldigt framåt och lydig.
 
Idag tänkte jag mig ett lugnt pass ut på vägarna. Han reds i skogen i förrgår så idag blir det vägen. Får se vilka gångarter jag använder mig utav. Jag och mamma ska till hööksrean sen också för att se om dom har något kvar! Isånnafall uppdaterar jag er senare om vad jag köpt.
 
Kul att ni verkade gilla min nya design iallafall, då tycker jag vi kör igång nu! Ska verkligen försöka variera mina inlägg blandat med mina åsikter och även vanliga inlägg som jag känner kan ge er någonting. Såna här inlägg tycker jag själv inte är så roliga att läsa men aja, det får bli ett sånt nu iallafall. Vi hörs till kvällen!
 
Min fina häst, bilden är tagen av Ellen Liljegren, http://ellenliljegrens.blogg.se/

RSS 2.0