Första traven på 4 månader

Igår så stod det banan på schemat när vi var i stallet och även får jag börja lägga in korta travintervaller i passet nu. Vet ni hur kul det var? Alltså ÄNTLIGEN! Det känns som vi är på väg någonstans nu verkligen. Han tog i väldigt bra, dock rätt så seg eftersom han har lugnandemedel i sig. Han hade ett väldigt bra steg, det kändes annorlunda mot annars.

Jag red mest runt utan krav på honom och lät han få springa som han ville, i sin takt. Eftersom han inte travat under dessa omständigheter på länge så har han inte direkt så mycket muskler han hade förut, men det bygger vi snart upp igen. Det var iallafall jätte kul, och allra första travstegen filmade inte mamma men det var så kul för han blev verkligen chockad när jag bad honom om att trava. Sen frustade han, slängde med huvudet och var allmänt glad. Det kändes jätte bra!
 
Idag ska vi ut när det är ljust, så ska ta med kameran så kanske mamma kan knäppa några nya bilder på oss när vi är i "nya" stallet. Det känns inte så nytt längre eftersom vi stått där i längre än en månad redan haha, tiden går fort men vi stormtrivs. Men nu hörs vi hörni, ska försöka plugga lite och lägga in lite tidinställda inlägg här. Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback