Dags att sätta fart på mig själv

Nu är jag taggad, för nu har jag en frisk häst som ska bygga muskler och då måste jag vara stadig och musklad för att hjälpa honom på bästa sätt. Så nuuuuuu mina vänner ska jag verkligen köra igång med min egen träning, på riktigt den här gången, jag ska verkligen. För jag vill ge Goldini de bästa förutsättningarna nu redan från start och att vi känner oss så jäkla redo och taggade när sommaren sätter igång sen. Därför har jag nu bestämt att jag inte bara ska schemalägga Goldinis träningsschema under veckorna utan även min egna.
 
Jag ska börja långsamt och sedan öka då jag verkligen tappat allt efter min muskelbristning jag fick i somras och sen tog flera månader att bygga upp igen. Så jag är på ruta noll om man säger så, men ska gå PW minst 2 gånger i veckan, träna styrka minst 1 gång i veckan och sen springa 1 gång i veckan. Jag vill verkligen satsa nu och det ska jag göra, finns inga tvivel längre.
 
Hur svårt det än kommer att vara att sluta med sötsaker och annat så ska jag klara det, that's it! Hoppas ni är lika redo som mig för nu jäklar kickar jag igång denna resa och nu jäklar ska jag klara det. Finns inga tvivel bara en jäkla jobbig väg framåt men jag ska klara det. LET'S GO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback