Från det ena stället, till ett annat

I fredags packade vi ihop våra sista saker från det gamla stallet vi stod i och drog iväg till det nya. Vi har alltså flyttat Goldini till ett nytt stall med både skrittmaskin&solarium som kommer att göra hans rehabilitering till det bättre. Vi trivs än så länge jätte bra även fast vi bara stått där några dagar, människorna är jätte trevliga och det är ordning och reda. Goldini verkar också trivas men eftersom att han är en häst som är rätt så spänd och måste bearbeta många nya saker så är han lite spänd nu också.
 
Han har bland annat får precis bredvid sin sjukhage så hela gårdagen gick han och försökte blåsa bort dem. Idag hade han varit lugnare dock och accepterat fåren och vågat sig på att vänta rumpan till de och äta sitt hö i hagen, sötnosen haha. Idag var han mer sig själv och han var lugn när han stod uppställd på gången och han rullade sig även skönt i boxen.
 
Jag tror denna nystart kommer bli toppen för både oss och Goldini då vi har mer möjligheter både nu när han är under rehab och sen när vi är igång på riktigt igen. Vi får höras hörni, kram!

Kommentarer
Postat av: Ebba

Tittade in på din blogg för första gången och jag måste säga att gud vilken fin design du har! Jättehärlig header! :D

Svar: Tack vad glad jag blir! :)
Emilia Svedlind

2014-11-10 @ 22:04:51
URL: http://amoudruz.blogg.se
Postat av: EBBA LAGERSTRÖM

Vad roligt att ni trivs, hoppas att det blir riktigt bra för er båda!
Vad heter stället? :)
Kram!

Svar: Ja, hoppas jag med. Det heter Säby Gård!Kram
Emilia Svedlind

2014-11-11 @ 16:24:28
URL: http://ebbalagerstrom.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback